SponsoringDe leerlingen van brasserie UP gaan in één jaar aan de slag om hun MBO 2 diploma te halen. Dit doen zij door vier dagen in de week stage te lopen en één dag in de week theorielessen te volgen bij de brasserie. Door een samenwerkingsverband met het ROC van Amsterdam kan de gehele opleiding bij brasserie UP gevolgd worden.. Alleen voor het centrale examen gaan zij naar het ROC. Tijdens de leer/werkperiode worden de leerlingen begeleid door een in verslavingszorg gespecialiseerd coaching bureau. Als extra onderdeel zal de leerlingen een module “terugkeer in de samenleving” worden aangeboden.

De begeleiding van de leerlingen op de werkvloer wordt verzorgd door bevoegde docenten en zoals u zult begrijpen kost dit een hoop geld. Een jaar begeleiding van één leerling kost € 2.500,00 , de brasserie zal starten met twintig leerlingen.

Om dit te bekostigen hebben wij een sponsorpakket ontwikkeld:

Sponsor pakket één leerling € 2.500,-

  • De naam van uw bedrijf komt op de website te staan onder de tab sponsors.
  • De naam van uw bedrijf zal worden vermeld op een lijst van sponsors die op een prominente plaats in de zaak zal komen te hangen.
  • Samen met uw zakenrelaties of personeel kunt u tien keer per gesponsorde periode komen lunchen. Bv. Eén keer met tien gasten of vijf keer met twee gasten.
  • Een workshop “de biologische keuken” voor tien personen.
Bij sponsoring van meerdere leerlingen gaat uiteraard het aantal lunches en het aantal deelnemers aan de workshop omhoog.

Wilt u zich aanmelden als sponsor? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier voor sponsoringNaam Contactpersoon*

Email*

Bedrijfsnaam*

Telefoonnummer